עוגת אפרסק הפוכה אישית
עוגת אפרסק הפוכה בודדת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם סוכר מגורען, סודה לשתיה, ג'ינג'ר מגובש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגת אפרסק הפוכה, עוגת אפרסק הפוכה, ו עוגת אפרסק הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחלקים 2 כפות מהחמאה בין רמקינס 4 (6 אונקיות). ממיסים את כף החמאה שנותרה ומניחים בצד. מחלקים באופן שווה את הסוכר החום בין הרמקינס; מפזרים אותו לתחתית הכלים.
חותכים כל אפרסק ל 12 עד 14 חתיכות.
הניחו את האפרסקים על גבי הסוכר; מחלקים אותם באופן שווה בין הכלים ומפזרים את הג ' ינג ' ר. הניחו בצד.
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח. בקערה נפרדת להקציף יחד את הסוכר, חמאה, תמצית וניל 1 כף חמאה מומסת.
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים רק עד לשלב.
יוצקים את הבלילה על האפרסקים; מחלקים את התערובת באופן שווה בין הכלים.
מניחים על המדף האמצעי של התנור ואופים 20 עד 25 דקות או עד שהעוגה מגיעה לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית.
מוציאים מהתנור למתלה ומניחים להתקרר למשך 5 דקות. העבירו סכין סביב קצה כל מנה והפכו על צלחת הגשה. חזור על הפעולה עם כל עוגה.
מגישים מיד עם קצפת או גלידה אם רוצים.