קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק הפוכה אישית

עוגת אפרסק הפוכה אישית
עוגת אפרסק הפוכה בודדת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם סוכר מגורען, סודה לשתיה, ג'ינג'ר מגובש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגת אפרסק הפוכה, עוגת אפרסק הפוכה, ו עוגת אפרסק הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחלקים 2 כפות מהחמאה בין רמקינס 4 (6 אונקיות). ממיסים את כף החמאה שנותרה ומניחים בצד. מחלקים באופן שווה את הסוכר החום בין הרמקינס; מפזרים אותו לתחתית הכלים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
חותכים כל אפרסק ל 12 עד 14 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
הניחו את האפרסקים על גבי הסוכר; מחלקים אותם באופן שווה בין הכלים ומפזרים את הג ' ינג ' ר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח. בקערה נפרדת להקציף יחד את הסוכר, חמאה, תמצית וניל 1 כף חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים רק עד לשלב.
8
יוצקים את הבלילה על האפרסקים; מחלקים את התערובת באופן שווה בין הכלים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
מניחים על המדף האמצעי של התנור ואופים 20 עד 25 דקות או עד שהעוגה מגיעה לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים מהתנור למתלה ומניחים להתקרר למשך 5 דקות. העבירו סכין סביב קצה כל מנה והפכו על צלחת הגשה. חזור על הפעולה עם כל עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים מיד עם קצפת או גלידה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)