עוגת אפרסק קפואה מעולה
המתכון עוגת אפרסק קפוא העליון יכול להתבצע בערך 10 דקות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם ציפוי מוקצף מקרטון, יוגורט אפרסק, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: עוגת אפרסק קפואה מעולה, פרוסטי פאגי בראוני העליון, ו גויאבה קפואה-אפרסק.
הוראות
קוצצים דק מחצית מהאפרסקים; מניחים בקערה. מערבבים פנימה את היוגורט. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. כף לתוך הקרום.
מכסים ומקפיאים למשך 4 שעות או עד ליציבות. מכניסים למקרר למשך 45 דקות לפני החיתוך. למעלה עם אפרסקים שנותרו.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.