עוגת בונדט דלעת
עוגת בונדט דלעת דורשת כשעה ו-5 דקות מתחילתה ועד סופה. לקינוח הזה יש 277 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 ומחירו 43 סנט למנה מנות. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו תערובת ביסקוויטים/אפייה, תמצית וניל, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: עוגת בונדט דלעת עם זיגוג דלעת , עוגת בונדט דלעת ועוגת בונדט דלעת .
הוראות
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל אחת. מקציפים דלעת; לערבב היטב. מוסיפים בהדרגה את תערובת האפייה עד לאיחוד.
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
אופים ב-350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
שלבו את מרכיבי הזיגוג; לטפטף על העוגה שהתקררה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת בונדט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.