עוגת בונדט שזיפים היא ללא חלב וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 328 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם סודה לשתייה, פלפל אנגלי טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת בונדט שזיפים חריפים, עוגת שזיפים, ו עוגת שזיפים תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שלב את החומרים היבשים; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מיץ שזיפים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים שזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
יוצקים לתוך משומן 10-ב. מחבת צינור מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של קונדיטורים אם רוצים.