עוגת בועת פשטידת הודו
אופה בועת פשטידת הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים לחמאה, תפוחי אדמה חדשים, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקרם של מרק עוף, חלב ותבלינים איטלקיים עד לשלב טוב, ואז מערבבים את תפוחי האדמה החדשים, בשר הודו, ירקות מעורבים, ו 1/2 כוס גבינת צ ' דר. מערבבים בעדינות את הביסקוויטים החתוכים לתוך התערובת עד מצופה, ומכניסים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד החלק העליון של התבשיל הוא חום זהוב עמוק והביסקוויטים כבר לא בצקי בפנים, 35 עד 40 דקות.
מפזרים למעלה את גבינת הצ ' דר שנותרה, וחוזרים לתנור; אופים עד שציפוי הגבינה נמס, תוספת של 4 עד 6 דקות.