קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בית נמלים עם ציפוי מסקרפונה שוקולד

עוגת בית נמלים עם ציפוי מסקרפונה שוקולד
מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת אספרסו, בטי לקשט decors סוכריות שוקולד סוכריות, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° (325f למחבתות nonstick). ריסוס 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח; תחתית קו עם נייר קלף בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. השתמש מרית לערבב בעדינות קוקוס ו 1/2 כוס שוקולד sprinkles לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולדפצפוצי שוקולד
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
אופים לפי ההוראות על הקופסה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי. עוגות מגניבות במחבת 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים עוגות למדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
5
כדי להכין ציפוי, השתמש בדוד כפול כדי להמיס שוקולד מריר. מערבבים באבקת אספרסו עם מקציף עד מומס. הניחו בצד את תערובת השוקולד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולד מרירשוקולד מריר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בקערה גדולה, beat mascarpone גבינה, אבקת סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה. מוסיפים בעדינות שוקולד מקורר וממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
כדי להרכיב עוגה, מניחים 1 שכבת עוגה בצד שטוח על צלחת עוגה.
8
מורחים 1 1/2 כוסות מילוי מעל שכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מניחים שכבת העוגה השנייה בצד שטוח מעל מילוי.
10
מורחים מילוי שנותר על הצדדים העליון של העוגה. מכסים את העוגה כולה עם 6 עד 8 עוז פצפוצי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולדפצפוצי שוקולד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)