עוגת בית נמלים עם ציפוי מסקרפונה שוקולד
מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לך אבקת אספרסו, בטי לקשט decors סוכריות שוקולד סוכריות, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° (325f למחבתות nonstick). ריסוס 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח; תחתית קו עם נייר קלף בישול.
הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. השתמש מרית לערבב בעדינות קוקוס ו 1/2 כוס שוקולד sprinkles לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים לפי ההוראות על הקופסה עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי. עוגות מגניבות במחבת 15 דקות.
מעבירים עוגות למדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
כדי להכין ציפוי, השתמש בדוד כפול כדי להמיס שוקולד מריר. מערבבים באבקת אספרסו עם מקציף עד מומס. הניחו בצד את תערובת השוקולד להתקרר.
בקערה גדולה, beat mascarpone גבינה, אבקת סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה. מוסיפים בעדינות שוקולד מקורר וממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד משולב היטב.
כדי להרכיב עוגה, מניחים 1 שכבת עוגה בצד שטוח על צלחת עוגה.
מורחים 1 1/2 כוסות מילוי מעל שכבת העוגה.
מניחים שכבת העוגה השנייה בצד שטוח מעל מילוי.
מורחים מילוי שנותר על הצדדים העליון של העוגה. מכסים את העוגה כולה עם 6 עד 8 עוז פצפוצי שוקולד.