עוגת בר ספרדית היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 15 מנות. יש קינוח זה 464 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, צימוקים, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. נסו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), עיסוי ספרדי, ו גספצ'ו ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease one 13x9 inch cake pan.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
2
Cook raisins and water for 10 minutes over medium heat. Stir in the shortening.
Tempranillo, Albarino, and Grenache are my top picks for Spanish. When pairing wine with Spanish dishes, why not follow the rule 'what grows together goes together'? We recommend albariño for white wine and garnachan and tempranillo for red. The Rabble Tempranillo with a 4.1 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 23 dollars per bottle.