קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

עוגת בר ספרדית

עוגת בר ספרדית
עוגת בר ספרדית היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 15 מנות. יש קינוח זה 464 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, צימוקים, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. נסו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), עיסוי ספרדי, ו גספצ'ו ספרדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease one 13x9 inch cake pan.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
Cook raisins and water for 10 minutes over medium heat. Stir in the shortening.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
צימוקיםצימוקים
מיםמים
3
Remove from heat and let mixture cool.
4
Combine flour, sugar, salt, baking soda, ground cloves, ground nutmeg, ground cinnamon, ground allspice, and salt.
מרכיבים שתצטרך
Allspice הקרקעAllspice הקרקע
קינמון טחוןקינמון טחון
ציפורן קרקעציפורן קרקע
סודה לשתייהסודה לשתייה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
5
Add flour mixture to the cooled raisin mixture and blend well. Stir in the beaten eggs.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
6
Add the chopped nuts (if desired).
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
7
Pour batter into prepared pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 35 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, Albarino, and Grenache are my top picks for Spanish. When pairing wine with Spanish dishes, why not follow the rule 'what grows together goes together'? We recommend albariño for white wine and garnachan and tempranillo for red. The Rabble Tempranillo with a 4.1 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 23 dollars per bottle.
אספסוף Tempranillo
אספסוף Tempranillo
תאנה טרי המשימה, שזיף אוכמניות לשאת את הערות הפרי, יחד עם ניחוחות ארוגים של עור בליה ותבלינים אפייה מתוק. טעמים של פירות כחולים, אבקת קקאו וקינמון מעילים את החיך, בעוד הטאנינים המאובקים והכפריים שבים את הגימור ויוצרים את האיזון המושלם בין הפרי והמבנה. Tempranillo נאמן-לצורה קלאסי.