עוגת גבינה דלעת שוקולד לבן עם ציפוי שקדים
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם עוגיות זנגביל, קינמון טחון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגת גבינה שוקולד לבן עם ציפוי דובדבן, עוגת גבינה מסקרפונה שוקולד לבן עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, ו עוגת גבינה דלעת שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב זנגבילפירורי חמאה וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ווניל; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים שוקולד לבן מומס.
שלב דלעת ותבלינים; מקפלים בעדינות לתערובת גבינת שמנת.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בינתיים, שלבו את מרכיבי הציפוי; מורחים בתבנית אפייה רדודה.
אופים 10 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב פעמיים. מגניב.
בזהירות להפעיל סכין סביב קצה של קפיצי פאן כדי לשחרר עוגת גבינה; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
מעבירים ציפוי לכלי אטום; אחסן במקרר.
הסר את דפנות התבנית. רגע לפני ההגשה מפזרים ציפוי מעל עוגת גבינה.