עוגת גבינה חריפה עם תותים
עוגת גבינה עם תותים דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם גרידת לימון, מרגרינה, סולת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עוגת גבינה עם לימון חריף, עוגת גבינה בטעם לימון חריף, ו עוגת גבינה ממולאת תותים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור ל 180c / גז 4 / מאוורר 160C. בליץ את הביסקוויטים במעבד מזון עד מרוסק דק.
מוסיף את המרגרינה המומסת וגאון לרגע. קו בסיס 20 ס " מ באביב טופס פח עם לא מקל אפייה קלף ולחץ על התערובת לתוך הבסיס.
נגב את קערת המעבד ולהבים, ולאחר מכן להוסיף את ריקוטה, גרידת לימון ומיץ, סוכר פירות, חלמונים ביצה ו semolina ו whizz במשך 1-2 דקות או עד מעורב ביסודיות.
יוצקים את התערובת לתוך פח מוכן ואופים במשך 35 - 45 דקות עד המשרד למגע ואת הצדדים הם רק מתכווצים מן הפח. כבה את התנור ואפשר לעוגת הגבינה להתקרר בתנור כשהדלת פתוחה במשך שעה אחת.
בעוד העוגה מתקררת, גוף ולחצות את התותים, quartering כל אלה גדולים יותר. ממיסים את הריבה עם 3 כפות מים על חום בינוני, ערבוב עד מבעבע ונוזלי. מסננים את הריבה לתוך קערה ולזרוק את התותים בריבה.
כדי לשרת, לשחרר את הצדדים של עוגת הגבינה עם סכין, להסיר מן הפח להחליק על צלחת הגשה. (עוגת הגבינה עשויה כעת להיות קפואה.) למעלה עם תותים.