הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. מתכונים דומים: אמנון אפוי עם ירקות, עשבי תיבול ויין, אורז אפוי עם עשבי תיבול וירקות, ו אמנון אפוי עם עשבי תיבול טריים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. לרסס צלחת אפייה (כ 11"X7") ולסדר פילה בשכבה אחת.חפיפה קלה במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים מלח ופפריקה; סט aside.In מחבת קטנה, מחממים שמן זית; מטגנים במהירות פורטבלו, בצל ירוק ופלפל צהוב, כ 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שרי וטרגון, ומבשלים 2-3 דקות יותר.אם תערובת זו היא רטובה מאוד, ומבשלים כדי להפחית עוד דקה או שתיים.תכולת כפית של מחבת על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.