והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 490 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, סוכר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו פאדג'מזוגג שוקולד עוגת גבינה ברים, עוגת גבינה עם שכבה משולשת מזוגגת שוקולד, ו עוגת גבינה שקדים קוקוס מזוגגת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 9 אינץ ' לא משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). לעטוף רדיד סביב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
שלב פירורי עוגיות, 1/4 כוס סוכר וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 אינץ'. במעלה דפנות התבנית המוכנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בקערה גדולה, היכו אחד 8-עוז. חבילת גבינת שמנת ו 1/4 כוס סוכר עד רכה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים 1 ביצה ו 1/4 כפית וניל; מערבבים היטב. מערבבים שוקולד ו 1/3 כוס שמנת חמוצה. כפית מעל קרום.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הוסף תמצית שקדים. כף בזהירות מעל שכבת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
9
אופים בחום של 325 מעלות למשך 55 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. כבה את התנור והשאיר עוגת גבינה בפנים למשך 30 דקות; פתח את הדלת חלקית והשאיר בתנור עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהתנור; מצננים לחלוטין. מקררים לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
עבור זיגוג, להמיס שוקולד וחמאה. מערבבים פנימה את הסוכר, המים והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.