עוגת גבינה מזוגגת שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 490 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמנת, סוכר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו פאדג'מזוגג שוקולד עוגת גבינה ברים, עוגת גבינה עם שכבה משולשת מזוגגת שוקולד, ו עוגת גבינה שקדים קוקוס מזוגגת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 9 אינץ ' לא משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). לעטוף רדיד סביב מחבת.
שלב פירורי עוגיות, 1/4 כוס סוכר וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 אינץ'. במעלה דפנות התבנית המוכנה; מניחים בצד.
בקערה גדולה, היכו אחד 8-עוז. חבילת גבינת שמנת ו 1/4 כוס סוכר עד רכה.
מוסיפים 1 ביצה ו 1/4 כפית וניל; מערבבים היטב. מערבבים שוקולד ו 1/3 כוס שמנת חמוצה. כפית מעל קרום.
בקערה אחרת, היכו השני 8-עוז. חבילה של גבינת שמנת, סוכר חום וקמח עד רכה.
מוסיפים 1 ביצה ו 1/2 כפית וניל; מערבבים היטב. מערבבים פקאן. כף בזהירות מעל שכבת שוקולד.
בקערה אחרת מקציפים את שארית גבינת השמנת והסוכר עד שהם תפוחים. מערבבים את הביצה שנותרה. מערבבים פנימה את יתרת השמנת החמוצה והווניל.
הוסף תמצית שקדים. כף בזהירות מעל שכבת פקאן.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 55 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. כבה את התנור והשאיר עוגת גבינה בפנים למשך 30 דקות; פתח את הדלת חלקית והשאיר בתנור עוד 30 דקות.
מוציאים מהתנור; מצננים לחלוטין. מקררים לפחות 8 שעות.
עבור זיגוג, להמיס שוקולד וחמאה. מערבבים פנימה את הסוכר, המים והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מוציאים עוגת גבינה מהתבנית ומורחים זיגוג חם מעל.