קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת גבינה מפיצוץ שוקולד

עוגת גבינה מפיצוץ שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, עוגיות שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות פיצוץ שוקולד, חמאת בוטנים פיצוץ עוגת שוקולד, ו פיצוץ שוקולד (חקיין פיצה בוסטון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עבור הקרום: בקערה בינונית, לשלב את פירורי קרקר וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיף את החמאה המומסת, ערבוב לשלב. לחץ על הקרום לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
אופים במשך 6 דקות; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
עבור שכבת השוקולד: באמצעות דוד כפול, ממיסים את השוקולד והחמאה (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס וחלק, על 1 1/2 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
6
לטאטא בסוכר, ביצים, וקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים לתוך החלק התחתון של קרום מקורר ואופים במשך 15 דקות; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מורחים את ציפוי הקרמל באופן שווה על שכבת השוקולד המקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
2
חותכים את בצק העוגיות לרוחב לפרוסות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
3
מניחים את הפרוסות בשכבה זוגית על הקרמל, לוחצים בעדינות כדי לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
4
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. לנצח את וניל וקמח עד רק בשילוב. מערבבים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
יוצקים את התערובת על שכבת בצק העוגיות ואופים עד העוגה סדוקה משחימים סביב הקצה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור בעדינות להפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר את הקרום מן הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
מחבתמחבת
7
בואו להתקרר לחלוטין.
8
עבור גנאש: באמצעות דוד כפול, לשלב את השוקולד וקרם להמס (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב אחרי כל אחד, עד השוקולד נמס וחלק, על 1 דקה בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
9
מורחים על עוגת הגבינה המקוררת. מקררים לפחות 8 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, נמסהחמאה, נמסה6(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ קרמלסירופ קרמל468אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בקירורחבילת בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בקירור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות גבינת שמנת, מרוכךחבילות גבינת שמנת, מרוכך2largesביציםביצים3largesביציםביצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי קרקרים כתושיםפירורי קרקרים כתושים4(חוֹרֶף)שמנת מתוקהשמנת מתוקה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)semisweet שוקולדsemisweet שוקולד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס