והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, עוגיות שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות פיצוץ שוקולד, חמאת בוטנים פיצוץ עוגת שוקולד, ו פיצוץ שוקולד (חקיין פיצה בוסטון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
עבור הקרום: בקערה בינונית, לשלב את פירורי קרקר וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
קרום
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיף את החמאה המומסת, ערבוב לשלב. לחץ על הקרום לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
4
אופים במשך 6 דקות; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
עבור שכבת השוקולד: באמצעות דוד כפול, ממיסים את השוקולד והחמאה (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס וחלק, על 1 1/2 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מיקרוגל
6
לטאטא בסוכר, ביצים, וקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
יוצקים לתוך החלק התחתון של קרום מקורר ואופים במשך 15 דקות; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מורחים את ציפוי הקרמל באופן שווה על שכבת השוקולד המקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
שוקולד
מורחים
2
חותכים את בצק העוגיות לרוחב לפרוסות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות
3
מניחים את הפרוסות בשכבה זוגית על הקרמל, לוחצים בעדינות כדי לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
4
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. לנצח את וניל וקמח עד רק בשילוב. מערבבים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שמנת חמוצה
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
יוצקים את התערובת על שכבת בצק העוגיות ואופים עד העוגה סדוקה משחימים סביב הקצה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מהתנור בעדינות להפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר את הקרום מן הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
סכין
תנור
מחבת
7
בואו להתקרר לחלוטין.
8
עבור גנאש: באמצעות דוד כפול, לשלב את השוקולד וקרם להמס (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב אחרי כל אחד, עד השוקולד נמס וחלק, על 1 דקה בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קרם
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
מיקרוגל
9
מורחים על עוגת הגבינה המקוררת. מקררים לפחות 8 שעות לפני ההגשה.