סלמון עם זיגוג חמוציות
סלמון עם זיגוג חמוציות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך פלפל, מיץ תפוזים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. נסו Maple Bourbon Glazed Salmon w / Sweet Cranberry-Apple Chutney + מלח תפוחי אדמה צלויים, מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, ו הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב.
מניחים דגים, צד העור למטה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מורחים תערובת חמוציות באופן שווה על פני דגים. לצלות 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.