מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מספק כ 25 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו עוגת גבינה מתוקה, עוגת גבינה מתוקה, ו עוגת גבינה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 191°; חמאה מחבת springform 10 אינץ'. לעטוף מחוץ לתחתית מחבת עם 2 שכבות של רדיד חובה כבדה. קרקרים, פקאן, סוכר ומלח במעבד מזון עד שייווצרו פירורים עדינים. דופק בחמאה. לחץ על תערובת מעל התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים עד השחמה קלה סביב הקצוות, 12 עד 14 דקות. אפשר להתקרר על מתלה תיל. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. Set מחבת springform במרכז מחבת קלייה גדולה. להביא קומקום של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הפוך מילוי: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת, dulce de leche, קמח, סוכר חום ומלח עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחת. לגרד את הקערה ומכות לפי הצורך. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים מילוי לקרום. בזהירות להוסיף מים רותחים למחבת צלייה לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אופים עד עוגת גבינה הוא מוצק בקצוות ופשוט להגדיר במרכז, על 1 שעה ו 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים שמנת חמוצה, סוכר ווניל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר מחבת צלייה מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מורחים ציפוי על פני השטח של עוגת גבינה ושחרר כפיות של דולצ 'ה דה לצ' ה מעל. השתמש בסכין קטנה וחדה כדי לעשות מערבולות דקורטיביות. חזור לתנור ומבשל עד למעלה מוגדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De Leche
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר עוגה מאמבט מים, לקלף רדיד ולהעביר עוגה למתלה חוט. הפעל סכין חדה סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז לתת מגניב במשך 30 דקות. מקררים שנחשפו עד קרירים לחלוטין, ואז מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 12 שעות או בן לילה. כדי לשרת, לשחרר צדדים של פאן ולהעביר עוגה לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חתוך טריזים עם סכין ארוכה ודקה, טבול במים חמים וניגב נקי בין פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך