עוגת גבינה עם ג'ינג'ר-אגס
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סוכר, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם אגס וג'ינג'ר, מתכון עוגת גבינה אגס וג'ינג'ר, ו כוסות עוגת גבינה עם ג'ינג'ר-אגס.
הוראות
מקם מתלה באמצע תנור מחממים ל 177°. חמאה מחבת 9 אינץ ' קפיץ לעטוף בחוץ עם לסכל.
הפוך את הקרום: מערבבים יחד פירורים וחמאה עם מזלג. לחץ על תערובת על החלק התחתון של פאן ואופים עד סט, 8 עד 10 דקות. מגניב על מתלה תיל. הפחת את הטמפרטורה ל-325F.
הפוך מילוי: תערובת סוכר וג ' ינג ' ר במעבד מזון עד הקרקע.
מוסיפים אגסים ומערבבים עד לקבלת חלקה. בקערה נפרדת, מקציפים גבינת שמנת עד רכות.
מוסיפים שמנת חמוצה ומכים עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת סוכר, גירוד למטה הצדדים של קערה, ולהכות עד חלקה. מקציפים ביצים אחד בכל פעם, ואז מכים בוניל ומלח.
יוצקים מילוי למחבת המעיין, להגדיר במחבת צלייה, במקום בתנור ויוצקים מספיק מים רותחים כדי להגיע חצי עד הצדדים של פאן.
אופים במשך 75 עד 80 דקות, עד המרכז הוא כמעט להגדיר אבל מתנועע מעט.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט באמבט מים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מתלה כדי מגניב.
הסר רדיד ולשים במקרר עוגת גבינה, מכוסה באופן רופף, עד צונן, לפחות 12 שעות.
הסר צדדים מחבת, לחתוך עוגה לתוך טריזים ומגישים.