עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה
עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה דורשת בערך 4 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, חלב מרוכז, רוטב שוקולד פאדג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו לא אופים עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה {קרם חמאת אגוזים}, עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה, ו עוגת גבינה קפואה עם בננה וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב כבדה על אש נמוכה, להמיס את החמאה ושוקולד צ ' יפס.
הסר מהחום ומערבבים בעדינות דגני אורז עד מצופה. לחץ לתוך החלק התחתון וצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'. תרגע 30 דקות.
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. בהדרגה להכות בחלב מרוכז וחמאת בוטנים עד חלקה. מערבבים במיץ לימון וניל. מקפלים פנימה קצפת.
טפטוף שוקולד ציפוי על עוגה להקפיא במשך 4 שעות או עד המשרד. שמור במקפיא עד מוכן לשרת, ולהחזיר שאריות למקפיא גם כן.