עוגת גבינה עם פירות יער
פרוסת עוגת גבינה עוגת פירות יער דורש על 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 329 אוהדים. אם יש לכם ביסקוויט חמאה קצר, סוכר גלגלית זהוב, גרגרי קיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה ופירות יער על קרום קרקר גרהם, חותכים ואופים עוגיות חמאה, ו הית בר פרוסה ' N לאפות עוגיות חמאה עבור # Baketogether (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז וקו פח 2lb עם אפיית קלף. הפוך את הלחם הקצר למעבד מזון ובליץ לתוך פירורים, או במקום בשקית ניילון ו bash עם מערוך.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב. לחץ על התערובת לבסיס של הפח.
מקציפים את הגבינה, קרם frache, וניל וסוכר עד חלקה, ולאחר מכן לערבב את הקמח ואת הביצים עד חלקה שוב אתה יכול לעשות את זה ביד או במעבד מזון.
יוצקים את התערובת לתוך הפח להחליק את החלק העליון עם סכין.
אופים בתנור במשך 10 דקות, ואז לפנות 120c / 100c מאוורר / גז ומבשלים 1 hr 20 דקות או עד שנקבע עם לנענע קל במרכז. כבה את החום ולהשאיר להתקרר בתנור. פעם מגניב, לקרר עד צונן.
כדי להפוך את הציפוי, להמיס את הריבה במחבת קטנה על חום נמוך עם מספיק מים כדי להפוך את עקביות לשפוך, ואז לאפשר להתקרר לחלוטין. כדי לשרת, העליון את העוגה עם פירות יער טפטוף עם ריבה.