עוגת גבינה עם קרם בננה
עוגת גבינה עם קרם בננה דורשת בערך 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. אם יש לכם גבינת שמנת, שמנת, עוגיות וופל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עם קרם בננה, עוגת גבינה עם קרם בננה, ו עוגת גבינה עם קרם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי וופל הוניל, אגוזי מלך טחונים וחמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת כדי לרכך.
מערבבים יחד 1 1/8 כוס סוכר וקמח; מערבבים לתוך גבינת שמנת עד חלקה. מערבבים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב עד היטב מעורבב אחרי כל אחד. מערבבים שמנת חמוצה, פירה בננה, ליקר בננה, ו 1 1/2 כפיות של וניל.
יוצקים את הקרום במחבת springform.
מכסה את החלק התחתון של מחבת עוגת הגבינה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע מים מאמבט המים מחלחל פנימה.
מניחים מחבת springform בתוך מחבת גדולה יותר.
מניחים את כל הדבר לתוך התנור המחומם מראש, ולמלא את המחבת החיצונית עם מים חמים.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש. לאחר הזמן הוא למעלה, לכבות את התנור, אבל להשאיר את הדלת סגורה. השאירו עוגת גבינה בתנור סגור במשך 1 שעה. לפני הסרת באמבט המים. תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני של העוגה כדי למנוע ממנה להתכווץ מהמרכז ולפצח.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד צונן, לפחות 3 שעות, או לילה.
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין unflavored על המים הקרים, ולהניח בצד כדי לרכך.
מחממים חלב בסיר קטן על אש בינונית נמוכה עד חם אבל לא רותח. בינתיים, לטאטא יחד 1/3 כוס סוכר וחלמון ביצה עד חלקה וקציפה.
להקציף על 1/3 של חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, ואז לשפוך את תערובת חלמון לתוך המחבת עם החלב שנותר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם מרית, לוודא כי התערובת לא לשרוף על הקרקעית, עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף מתכת.
הסר מהחום. מערבבים את הג ' לטין הרך לתוך קרם מאפה חם עד מומס, ולאחר מכן מערבבים בוניל.
יוצקים לתוך קערה, מניחים גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח, ומקררים עד מקורר, על 1 שעה.
כאשר הקרם מאפה הוא מקורר, קצפת שמנת כבדה רק בעבר פסגות רכות. מערבבים קרם מאפה כדי לרכך, ואז לקפל את הקצפת.
מניחים וופלים וניל על גבי עוגת הגבינה מקורר, ולאחר מכן להפיץ את קרם וניל על כל החלק העליון. תרגע עד ההגשה. הפעל סכין רטובה סביב הקצה החיצוני של העוגה לפני הסרת הצדדים למראה נקי יותר.