קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם קרם בננה

עוגת גבינה עם קרם בננה
עוגת גבינה עם קרם בננה דורשת בערך 4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. אם יש לכם גבינת שמנת, שמנת, עוגיות וופל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה עם קרם בננה, עוגת גבינה עם קרם בננה, ו עוגת גבינה עם קרם בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי וופל הוניל, אגוזי מלך טחונים וחמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
וופלוופל
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים יחד 1 1/8 כוס סוכר וקמח; מערבבים לתוך גבינת שמנת עד חלקה. מערבבים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב עד היטב מעורבב אחרי כל אחד. מערבבים שמנת חמוצה, פירה בננה, ליקר בננה, ו 1 1/2 כפיות של וניל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר בננהליקר בננה
פירה בננהפירה בננה
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
4
יוצקים את הקרום במחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
5
מכסה את החלק התחתון של מחבת עוגת הגבינה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע מים מאמבט המים מחלחל פנימה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
מניחים מחבת springform בתוך מחבת גדולה יותר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
7
מניחים את כל הדבר לתוך התנור המחומם מראש, ולמלא את המחבת החיצונית עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש. לאחר הזמן הוא למעלה, לכבות את התנור, אבל להשאיר את הדלת סגורה. השאירו עוגת גבינה בתנור סגור במשך 1 שעה. לפני הסרת באמבט המים. תריץ סכין מסביב לקצה החיצוני של העוגה כדי למנוע ממנה להתכווץ מהמרכז ולפצח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד צונן, לפחות 3 שעות, או לילה.
10
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין unflavored על המים הקרים, ולהניח בצד כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מחממים חלב בסיר קטן על אש בינונית נמוכה עד חם אבל לא רותח. בינתיים, לטאטא יחד 1/3 כוס סוכר וחלמון ביצה עד חלקה וקציפה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
12
להקציף על 1/3 של חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, ואז לשפוך את תערובת חלמון לתוך המחבת עם החלב שנותר. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם מרית, לוודא כי התערובת לא לשרוף על הקרקעית, עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
מחבתמחבת
13
הסר מהחום. מערבבים את הג ' לטין הרך לתוך קרם מאפה חם עד מומס, ולאחר מכן מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ג ' לטיןג ' לטין
ונילוניל
14
יוצקים לתוך קערה, מניחים גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח, ומקררים עד מקורר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
15
כאשר הקרם מאפה הוא מקורר, קצפת שמנת כבדה רק בעבר פסגות רכות. מערבבים קרם מאפה כדי לרכך, ואז לקפל את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרם מאפהקרם מאפה
שמנת כבדהשמנת כבדה
16
מניחים וופלים וניל על גבי עוגת הגבינה מקורר, ולאחר מכן להפיץ את קרם וניל על כל החלק העליון. תרגע עד ההגשה. הפעל סכין רטובה סביב הקצה החיצוני של העוגה לפני הסרת הצדדים למראה נקי יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
ונילוניל
מורחיםמורחים
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין