עוגת גבינה עם קרם דה מנתה
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד וסוכריות מנטה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגת גבינה עם קרם דה מנתה, עוגת הגבינה של קרם דה מנתה, ו קרם דה מנתה עוגיות עוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. בקערה בינונית, לשלב מרכיבים קרום; לערבב היטב. לחץ בתחתית ומעלה הצדדים של ungreased 9 אינץ springform פאן.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים 3/4 כוס שמנת וקרם דה menthe עד מעורבב היטב.
אופים ב 149°. עבור 60 עד 70 דקות או עד הקצוות נקבעים אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר מזועזע בעדינות. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה לשבת בתנור במשך 30 דקות או עד המרכז מוגדר.
הסר עוגת גבינה מהתנור. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה או עד מקורר לחלוטין. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, בזהירות להפעיל סכין סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר; להסיר צדדים של מחבת. בקערה קטנה, להכות 1/2 כוס שמנת ואבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקטרת או כפית קצפת סביב קצה עוגת גבינה.
מקשטים עם סוכריות מנטה קצוצות. לאחסן במקרר.