קושיקשה
מוכן ב20 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד מרוסק ועוגת בראוני

עוגת גבינה עם שוקולד מרוסק ועוגת בראוני
אם יש לכם אוריאו, ביצים, קרם מאלט חדור מלמעלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד מלט, בראוני מחסנית Oreo-Better, ו גלידת בראוני מאלט אולטימטיבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקרם ואת אבקת חלב מלוחים בסיר קטן וחום רק עד שהוא מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות, ואז לשפוך את הקרם דרך מסננת כדי להפוך את קרם מאלט חדור.מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם nonstick foil.In קערת ערבוב קטנה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. הכה את שבבי שוקולד מומסים ותמצית וניל, ולאחר מכן מערבבים את הביצה, שמנת חמוצה ו 2 כפות של שמנת מחושלת מאלט. קוצצים את אוריאו החומר הכפול ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת. תניח בצד.תכין את הבלילה לעוגיות. ממיסים את החמאה בסיר nonstick 2 או 3 ליטר. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים במלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מאלטמאלט
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז לערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד בכוס קטנה ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מורחים כמחצית הבלילה באופן שווה על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מורחים את המילוי על הבלילה על ידי להפיל אותו על בובות קטנות מתפשט בעדינות. Drop dollops של הבלילה בראוני הנותרים על המילוי, מתפשט בעדינות כדי לכסות. זה בסדר אם אתה מתגעגע כמה מקומות כי העליון יהיה מכוסה בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 25 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, להעביר למקרר כדי להירגע.תכיני ציפוי. מקציפים את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת קקאו וממתקים סוכר, גירוד צדדים ומכות עד מעורבב היטב, אבל עדיין גושי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף קצת (על 1 כף) של קרם malted לנצח עד חלקה, ואז להכות וניל. המשך הוספת תערובת קרם מלט 1 כף בכל פעם עד וניל הוא קל ומפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
מורחים על בראוניז. קוצץ את החומר הכפול ולפזר מעל. תירגע בזמן שאתה מכין את הגנאש.תכין את הגנאש. בקערה בטוחה במיקרוגל או כוס מדידה Pyrex גדולה, מיקרוגל את השמנת במשך 30 שניות או רק עד שהוא מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מוסיפים את השבבים ומערבבים עד שהצ ' יפס נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
העברה לשקית רוכסן חובה כבדה.
12
חותכים חור זעיר בפינה של התיק ולסחוט קווים של גנאש מעל הברים הקרים. לשבור את הדברים הכפולים הנותרים ולחץ אותם לחלק העליון לקישוט. חזור למקרר כדי להגדיר את גנאש. אחסן במקרר

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים5526 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מממתקים מנופה (השתמש פחות או יותר לפי הצורך)סוכר מממתקים מנופה (השתמש פחות או יותר לפי הצורך)2(חוֹרֶף)מאלט מועשר קרם מלמעלהמאלט מועשר קרם מלמעלה3(חוֹרֶף)מאלט מועשר קרם מלמעלהמאלט מועשר קרם מלמעלה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך1גדולביצה, טמפרטורת החדרביצה, טמפרטורת החדר2largesביצים גדולות וקרותביצים גדולות וקרות65אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס קמח לכל המטרה1/2 כוס קמח לכל המטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6(חוֹרֶף)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים3אוריאו דברים כפוליםאוריאו דברים כפולים5אוריאו דברים כפוליםאוריאו דברים כפולים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס שוקולד מריר או חצי צ' יפסצ'יפס שוקולד מריר או חצי צ' יפס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה, טמפרטורת החדרשמנת חמוצה, טמפרטורת החדר8(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח8(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק (חצי הולנדית, חצי טבעית)אבקת קקאו לא ממותק (חצי הולנדית, חצי טבעית)1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס