אם יש לכם אוריאו, ביצים, קרם מאלט חדור מלמעלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד מלט, בראוני מחסנית Oreo-Better, ו גלידת בראוני מאלט אולטימטיבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקרם ואת אבקת חלב מלוחים בסיר קטן וחום רק עד שהוא מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות, ואז לשפוך את הקרם דרך מסננת כדי להפוך את קרם מאלט חדור.מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם nonstick foil.In קערת ערבוב קטנה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה. הכה את שבבי שוקולד מומסים ותמצית וניל, ולאחר מכן מערבבים את הביצה, שמנת חמוצה ו 2 כפות של שמנת מחושלת מאלט. קוצצים את אוריאו החומר הכפול ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת. תניח בצד.תכין את הבלילה לעוגיות. ממיסים את החמאה בסיר nonstick 2 או 3 ליטר. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים במלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז לערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד בכוס קטנה ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מורחים כמחצית הבלילה באופן שווה על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מורחים את המילוי על הבלילה על ידי להפיל אותו על בובות קטנות מתפשט בעדינות. Drop dollops של הבלילה בראוני הנותרים על המילוי, מתפשט בעדינות כדי לכסות. זה בסדר אם אתה מתגעגע כמה מקומות כי העליון יהיה מכוסה בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
יוצקים לתוך המחבת ואופים במשך 25 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו להתקרר לחלוטין במחבת. כאשר מגניב, להעביר למקרר כדי להירגע.תכיני ציפוי. מקציפים את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת קקאו וממתקים סוכר, גירוד צדדים ומכות עד מעורבב היטב, אבל עדיין גושי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף קצת (על 1 כף) של קרם malted לנצח עד חלקה, ואז להכות וניל. המשך הוספת תערובת קרם מלט 1 כף בכל פעם עד וניל הוא קל ומפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
מורחים על בראוניז. קוצץ את החומר הכפול ולפזר מעל. תירגע בזמן שאתה מכין את הגנאש.תכין את הגנאש. בקערה בטוחה במיקרוגל או כוס מדידה Pyrex גדולה, מיקרוגל את השמנת במשך 30 שניות או רק עד שהוא מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מוסיפים את השבבים ומערבבים עד שהצ ' יפס נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
העברה לשקית רוכסן חובה כבדה.
12
חותכים חור זעיר בפינה של התיק ולסחוט קווים של גנאש מעל הברים הקרים. לשבור את הדברים הכפולים הנותרים ולחץ אותם לחלק העליון לקישוט. חזור למקרר כדי להגדיר את גנאש. אחסן במקרר