, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. לך לחנות ותביא מרמלדה כתומה, גרידת תפוז, גבינת שמנת מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת גבינה כתומה עם זיגוג כתום-מנדרינה, עוגת גבינה עם שוקולד כתום, ו עוגת גבינה עם שוקולד-תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat oven to 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
Combine wafer crumbs, cinnamon and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
Beat cream cheese and sugar in large bowl with mixer until blended.
Bake 30 min. Meanwhile, stir liqueur and orange zest into remaining batter; refrigerate until ready to use.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
Reduce oven temperature to 163°. Spoon remaining batter over baked chocolate layer in pan; bake 30 min. or until center is almost set. Run small knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate cheesecake 4 hours.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
Heat marmalade just until warmed; spoon over cheesecake just before serving.