אם יש לך מלח, גבינת שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גבינה עם שיש שוקולד, עוגת גבינה עם שיש שוקולד, ו עוגת גבינה עם שיש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקם מתלה באמצע תנור מחממים ל 177°. חמאה מחבת 9 אינץ ' קפיץ לעטוף בחוץ בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הפוך את הקרום: ופלים שוקולד הדופק במעבד מזון עד הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים חמאה ותהליך רק עד מעורבב. לחץ על תערובת על החלק התחתון של פאן ואופים עד סט, 8 עד 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הפוך מילוי: ממיסים שוקולד עם חמאה בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים כמעט רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים תערובת שוקולד למחבת springform העליון עם תערובת שמורה. לסובב סכין דרך marbleize. הגדר מחבת במחבת צלייה, במקום בתנור בזהירות לשפוך מספיק מים רותחים כדי להגיע חצי עד הצדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים במשך 55 דקות, או עד שהמרכז כמעט מוגדר אבל מתנועע מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר מהתנור ולתת עוגת גבינה להתקרר על מתלה חוט באמבט מים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מתלה חוט להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר רדיד אלומיניום ומקרר עוגת גבינה, מכוסה באופן רופף, עד צונן, לפחות 12 שעות. כדי לשרת, בואו עוגת גבינה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.