עוגת גבינה עם שיש שוקולד
אם יש לך מלח, גבינת שמנת, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גבינה עם שיש שוקולד, עוגת גבינה עם שיש שוקולד, ו עוגת גבינה עם שיש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה באמצע תנור מחממים ל 177°. חמאה מחבת 9 אינץ ' קפיץ לעטוף בחוץ בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
הפוך את הקרום: ופלים שוקולד הדופק במעבד מזון עד הקרקע.
מוסיפים חמאה ותהליך רק עד מעורבב. לחץ על תערובת על החלק התחתון של פאן ואופים עד סט, 8 עד 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.
הפוך מילוי: ממיסים שוקולד עם חמאה בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים כמעט רותחים.
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר. בקערה נפרדת, מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד רכות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחת.
מוסיפים שמנת חמוצה, וניל ומלח, ומכים עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה. הגדר בצד תערובת 1 כוס.
להקציף תערובת שוקולד לתערובת גבינת שמנת נותרת.
יוצקים תערובת שוקולד למחבת springform העליון עם תערובת שמורה. לסובב סכין דרך marbleize. הגדר מחבת במחבת צלייה, במקום בתנור בזהירות לשפוך מספיק מים רותחים כדי להגיע חצי עד הצדדים של מחבת springform.
אופים במשך 55 דקות, או עד שהמרכז כמעט מוגדר אבל מתנועע מעט.
הסר מהתנור ולתת עוגת גבינה להתקרר על מתלה חוט באמבט מים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבת מתלה חוט להתקרר.
הסר רדיד אלומיניום ומקרר עוגת גבינה, מכוסה באופן רופף, עד צונן, לפחות 12 שעות. כדי לשרת, בואו עוגת גבינה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
הסר צדדים מחבת, לחתוך טריזים לשרת.