עוגת גבינה קפואה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת גבינה תות קפואה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 640 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.58 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גלידת תות, עוגת גבינה, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו ברים עוגת גבינה תות קפוא, עוגיות כריך עוגת גבינה תות קפוא, ו עוגת גבינה תות קפואה ליום האם (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את הגלידה לטמפרטורת החדר לריכוך למשך כ-30 דקות. בינתיים, השתמש במזלג כדי לערבב יחד את פירורי קרקר הגרהם, החמאה ו -1 / 4 כוס סוכר בקערה. לחץ על תערובת זו על החלק התחתון והדפנות של תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ ' בעזרת האצבעות;ואז לחץ על כל החלק התחתון השטוח של כוס כדי שהקרום נלחץ היטב וקומפקטי. הניחו בצד.
כשהגלידה התרככה, קרם אותה במיקסר עם חיבור משוט (או ביד בקערה עם כף עץ) עד שהיא רכה וקרמית, אך לא נמסה. שוברים את עוגת הגבינה לחתיכות ומקציפים או מקפלים אותה לגלידה.
יוצקים את התערובת לתבנית הקפיצית המוכנה ומחליקים את החלק העליון. שים את זה במקפיא כדי להגדיר.
עכשיו לשלב את התותים, הנותרים 2 כפות סוכר, ואת מיץ לימון בסיר לא תגובתי חם על חום בינוני רק עד תותים מתחילים להישבר ולתת את המיץ שלהם, 3 עד 5 דקות. תקע את זה במקרר כדי לצנן.
כשאתה מוכן להגשה, הסר את דפנות התבנית בצורת הקפיץ והניח את עוגת הגבינה הקפואה על צלחת עוגה. כף את התותים מעל ומגישים.