עוגת גיליון שכבת לימון
עוגת גיליון שכבת לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח לעוגה, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, עוגת שכבות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת גיליון לימון (מתכונים דומים).
הוראות
במיקסר מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד), שוט את החלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. להכניס למקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני 13 על ידי 18 אינץ ' אפייה גיליונות עם נייר קלף.
במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), קרם את החמאה עד חלקה. עם ריצת המיקסר, מוסיפים לאט את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הוניל, תמצית שקדים, וגרידת לימון ומערבבים היטב. לנפות את הקמח 3 פעמים עם אבקת אפייה (זה כדי להבהיר את העוגות).
מוסיפים שליש מתערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים.
מוסיפים חצי מהחלב לתערובת החמאה ומערבבים.
מוסיפים עוד שליש מתערובת הקמח ומערבבים.
מוסיפים את החלב הנותרים ומערבבים.
מוסיף את הקמח שנותר ומערבבים עד חלקה. מקפלים פנימה את החלבונים.
יוצקים את הבלילה לתוך דפי אפייה מוכנים, ממלאים אותם על 1/2 מלא.
אופים עד המשרד למגע 20 עד 25 דקות.
כדי להפוך את הציפוי, מניחים חלבונים ביצה וסוכר בקערת ערבוב וחמים על מים חמים כדי להמיס את הסוכר (זה מרנג שוויצרי).
הסר מן החום ואת השוט עם מצורף שוט עד קריר ונוקשה.
מוסיפים את החמאה, קצת בכל פעם, ואז מוסיפים טעם.
כריך 2 שכבות של עוגה יחד עם 1/2 של קרם חמאה ביניהם. כפור העליון עם המחצית הנותרת ולהשתמש מסרק הדובדבן לעשות קווים גליים בכל רחבי פני השטח. צ ' יל במשך 2 שעות. לאחר מכן לקצץ את הקצוות לחתוך לתוך ברים.