קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גינואז עם מילוי גרגרי בויזנברי ומרנג איטלקי

עוגת גינואז עם מילוי גרגרי בויזנברי ומרנג איטלקי
עוגת Genoise עם מילוי גרגרי בויזנברי ומרנג איטלקי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך סירופ תירס, מיץ בויזנברי שמור, פקטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ג'ניס עם מילוי פירות' N ' קרם, עוגת וניל עם ציפוי מרנג איטלקי, ו עוגת פירות יער עם ציפוי איטלקי-מרנג (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.