עוגת גלידת קוקוס
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגת גלידת קוקוס עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 13. לקינוח הזה יש 872 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מ טעם הבית יש 131 מעריצים. אם יש לכם גלידת ונילן, שקדים, תוספת גלידת פאדג'ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 39%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת מרנג גלידה עם פירות יער ושמנת, עוגת מרנג גלידה, ו עוגת גלידה מקרון.
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי עוגיות וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 10-ב משומן. מחבת קפיצית. להקפיא במשך 15 דקות.
במיקרוגל מחממים ציפוי פאדג ' חם גבוה למשך 15-20 שניות או עד לשפוך; מורחים על קרום. חתוך קצה אחד מכל ממתק; לסדר סביב קצה המחבת. להקפיא במשך 15 דקות.
מורחים גלידת וניל על ציפוי פאדג'; להקפיא למשך 30 דקות.
מורחים גלידת תות מעל שכבת וניל; מפזרים שקדים. מכסים ומקפיאים עד ליציבות. ניתן להקפיא עד 2 חודשים.
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, יכול אפרסקים, סחוט, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב הם בחירה מצוינת לגלידת ונילן. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "