קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גלידת שוקולד

עוגת גלידת שוקולד
מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת כביש סלעי, עוגת כביש סלעי, ו עוגת מקפיא כביש רוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. טוחנים היטב עוגיות וופל שוקולד במעבד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים חמאה מותכת ומעבדים עד שהפירורים נרטבים באופן שווה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים קרום עד סט, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
להביא קרם רק כדי להתבשל בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד חלב; בואו לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
4
להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
להקציף וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהרוטב מתקרר ומתעבה מעט, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
מערבבים מרשמלו ושמנת בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). מערבבים עד מרשמלו להמיס תערובת חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר קערה מעל מים; מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בואו לעמוד עד מקורר מעט אבל עדיין pourable, על 10 דקות.
4
מורחים גלידה 1 ליטר באופן שווה בקרום מקורר. זרוק חצי רוטב שוקולד חלב על ידי כף חופנים על גלידה, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
מפזרים חצי אגוזי מלך על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
טפטוף חצי רוטב מרשמלו על אגוזי מלך. להקפיא עד רטבים מוגדרים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מורחים גלידה 1 ליטר באופן שווה בקרום. זרוק הנותרים רוטב שוקולד חלב על ידי כף חופנים על גלידה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
8
רסס שנותר רוטב מרשמלו מעל, המאפשר קצת רוטב שוקולד להראות דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מפזרים אגוזי מלך שנותרו. להקפיא עד העוגה היא המשרד, על 4 שעות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף. שמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
חותכים סביב צדדי מחבת כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
תן לפאי להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, בערך 10 דקות.
12
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות