עוגת גלידת שוקולד-צ'יפס עם רוטב חמאה
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "ונילן גלידה", "חמאה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד שמנת חמוצה & עוגת שבבי חמאה, עוגיות שוקולד צ'יפס גלידת סנדוויץ' עוגה, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה עד ששני הסוכרים מתמוססים. להגדיל את החום ומרתיחים עד בועות גדולות לשבור על פני השטח ואת טיפות רוטב עבה מן הכף, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
הסר מהחום; להקציף בקרם וניל (תערובת עשויה בועה במרץ). (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מעט מעל חום נמוך לפני השימוש.)
מחממים תנור ל 177°. קו שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם נייר קלף; נייר חמאה. מנפים קמח, סודה לשתייה ומלח לקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצה ווניל ומכים עד חלקה. מקציפים בתערובת קמח. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. זרוק חצי בצק על ידי כפות גדולות לתוך כל מחבת מוכנה; להפיץ באופן שווה.
אופים עוגיות עד הזהב אור, על 18 דקות. עוגיות מגניבות במחבתות על מתלים. בזהירות לכבות עוגיות; לקלף קלף.
מקום 1 עוגייה, למעלה בצד, במחבת springform 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
מורחים באופן שווה עם גלידה; טפטוף עם רוטב 1/2 כוס. למעלה עם עוגיות שנותרו, למעלה בצד; לחץ בעדינות לדבוק.
טפטוף עם רוטב 2 כפות. מכסה פאן להקפיא עוגת גלידה לפחות 5 שעות. מכסה וצינה נשאר רוטב. (עוגה ורוטב ניתן להכין 3 ימים קדימה.)
חותכים סביב עוגה עם סכין קטנה כדי לשחרר. שחרר צדדים מחבת.
תן לעוגה לעמוד עד שהגלידה מתרככת מעט, כ -20 דקות. תחמם מחדש את רוטב החמאה על אש נמוכה.
חותכים עוגה לחתיכות; מגישים עם רוטב.