עוגת דלעת טבעונית קלה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, זנגביל טחון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 202 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה, דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו קל כמו גלידה פשטידת דלעת טבעונית.
הוראות
מראש לאפות את קרום העוגה ב 450ºF במשך 10 דקות (או על פי ההוראות של קרום העוגה שלך).בעוד הקרום הוא אפייה, לשלב את קשיו, מים, דלעת, סוכר חום, קינמון, מלח, זנגביל, אגוז מוסקט, וציפורן בבלנדר שלך (ראה הערה להלן) להתמזג גבוה עד חלקה.כאשר הקרום הוא אפוי מראש, להסיר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 325ºF.
יוצקים את המילוי המעורבב לתוך קרום עוגה חם ואופים לחזור לתנור לאפות במשך 30-40 דקות.אפשר להתקרר לפני ההגשה. לחלופין העליון עם קצפת קצפת שמנת.