עוגת דלעת-קרם גבינה
אם 99 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינת שמנת דלעת יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, אגוז מוסקט טחון, קרום עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו דלעת Eggnog עוגות שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת דלעת.
הוראות
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוון על חבילה עבור עוגה מלאה קרום אחד.
אופים כ 8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בקערה גדולה, לנצח סוכר, קמח וגבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד חלקה; להזמין 1/2 כוס בקערה קטנה.
להוסיף מרכיבים שנותרו למעט חלב לתערובת גבינת שמנת. לנצח על מהירות בינונית, גירוד קערה כל הזמן, עד חלקה.
מערבבים חלב לתוך תערובת גבינת שמנת שמורה. כפית על תערובת דלעת.
חותכים דרך גבינת שמנת ותערובות דלעת עם סכין בעקומות בצורת S בתנועה רציפה אחת עבור עיצוב משובש. הפוך צלחת עוגה סיבוב רביעי וחזור.
כיסוי קצה הקרום עם רצועת 2-3 אינץ ' של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת; להסיר רדיד במשך 15 דקות אחרונות של אפייה.
אופים 35 עד 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 30 דקות. מכסים באופן רופף ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.