עוגת האושר המשולשת של בריקסטון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת האושר השוקולד המשולש של בריקסטון. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-189 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם פטל, תוספת קצפת שוט מגניבה, קרם השומן המופחת של בריקסטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת שיש בליס שוקולד, חמוציות לבן שוקולד צ'יפס בליס עוגה, ו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים קלות תבנית צינור מחורצת של 12 כוסות או תבנית צינור בגודל 10 אינץ'. מקציפים את כל החומרים למעט תוספת מוקצפת, שוקולד ופטל בקערה גדולה עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה רק עד לחות. מקציפים במהירות בינונית 2 דקות קערת גירוד מדי פעם.
אופים 50 דקות עד 1 שעה או עד קיסם עץ מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות. שחרר את העוגה מצד התבנית בעזרת סכין או מרית מתכת והסר בעדינות את העוגה. מצננים עוגה לחלוטין על רשת.
שמור 2 כפות. של הציפוי המוקצף. מיקרוגל שנותר תוספת מוקצפת ושוקולד בקערה הניתנת למיקרוגל על 1-1/2 עד 2 דקות גבוהות או עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת מתמזגת היטב, תוך ערבוב לאחר כל דקה.
מזלפים מעל עוגה. מיד טיפה שמורות קצפת שמורות, על ידי כפיות זעירות, סביב החלק העליון של העוגה; ליצור צורת כוכב על ידי ציור קיסם עץ דרך באמצע כמה פעמים. כפית פטל למרכז העוגה. אחסן שאריות עוגה במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "