עוגת הדובדבן הקיצונית
עוגת הדובדבן הקיצונית עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 320 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, סוכר, מיץ דובדבנים maraschino, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 23%. נסו עוגת שוקולד אקסטרים, עוגת מאהב השוקולד הקיצונית של אליזבת, ו עוגת מאהב השוקולד הקיצונית של אליזבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2-9 אינץ ' מחבתות עגולות. לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים בצבע וניל ואדום מזון. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם מיץ דובדבנים. מערבבים את הדובדבנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.