קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חלב חמאה

עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חלב חמאה
עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חלב חמאה יכולה להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 433 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. לכו לחנות ואספו סירופ תירס, אגוז מוסקט טחון, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד טוב כמו קינוח. 598 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך מדהים. עוגת השזיפים של איני עם ציפוי חלב חמאה, עוגת שזיפים מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת חמאה עם ציפוי קרמל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לעוגה: חממו את התנור ל -300 מעלות פרנהייט וחמאו תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מניחים את השזיפים בסיר קטן. מכסים אותם במים. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים עד שהם רכים ומועכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מסננים את המים ומועכים את השזיפים על צלחת. זה בסדר להשאיר נתחים קטנים מאחור. מניחים את השזיפים בצד ומכינים את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מיםמים
5
מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, הפלפל האנגלי, הקינמון ואגוז המוסקט. ממממ... מריח כמו החגים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
בקערה נפרדת מערבבים יחד את השמן, הסוכר, הווניל והביצים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
שלב את החומרים הרטובים והיבשים והתיז פנימה את החלב. מערבבים עד לאיחוד. התערובת תהיה מעט גושית.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
8
עכשיו זורקים פנימה את השזיפים המעוכים. ואם הדבש שלך נכנס תוך כדי השלמת שלב זה, הגן על הקערה בגופך וערבב במהירות. מה שהוא לא יודע לא יפגע בו.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה ואופים 35 עד 40 דקות. סבתא איני הייתה נחושה בדעתה: אל תאפו את העוגה. אתה רוצה שזה יהיה נחמד ולח.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
שלב את הסוכר, החמאה, החמאה, סירופ התירס, הסודה לשתייה והווניל בסיר בינוני. מערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה איטית על אש בינונית-גבוהה. אין צורך לערבב. ממשיכים לרתיחה עד שהציפוי הופך לצבע קרמל בהיר, 5 עד 7 דקות. חשוב: הדובדבן צריך להיות בצבע הקרמל, אך עדיין לא יציב ודביק. זה צריך להיות מוזג.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
סירופ תירססירופ תירס
קרמלקרמל
ונילוניל
חמאהחמאה
ציפויציפוי
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוציאים את העוגה מהתנור. נסו לא להתעלף, מכיוון שהוא מריח אלוהי לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בעוד העוגה חמה מאוד, יוצקים את הדובדבן באופן שווה מעל הדף. לעבוד מהר, כפי שהוא יתחיל במהירות לספוג לתוך העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
4
מורחים את המעיל באופן שווה ... אז בבקשה, עשה לעצמך טובה: ללקק את המרית. זה יגרום לך לחייך.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
מגישים מיד, או אל תהסס לתת לעוגה לשבת על השיש זמן מה לפני ההגשה. זה רק משתפר עם הגיל.
6
רמז מועיל: מגישים מבלי לחשוף את העובדה שהעוגה מכילה שזיפים מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים4(חוֹרֶף)(1/2 מקל) חמאה(1/2 מקל) חמאה8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, עבור שימון מחבתחמאה, עבור שימון מחבת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל3ביציםביצים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,allspice הקרקעallspice הקרקע11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון11 קילו קישואים,אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "