עוגת חגב פאדג
עוגת חגב פאדג'היא חלב חינם ומספק כ 15 מנות. יש קינוח זה 375 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לך לחנות ותביא ציפוי פאדג', ציפוי מוקצף, תמצית מנטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת חגב פאדג, סנט פטריק יום חגב עוגת פאדג, ו עוגת חגב.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך את הבלילה עוגה לפי ההוראות על תיבת, הוספת 1 1/2 כפיות של תמצית מנטה עם המים. מילואים 1 גביע הבלילה. מערבבים 3 טיפות של צבע מזון ירוק לתוך הבלילה שמורות; להפריש.
יוצקים הבלילה נותרת למחבת.
זרוק את הבלילה הירוקה על ידי כף נדיבהמלאים באופן אקראי ב 12 עד 14 תלוליות על הבלילה במחבת.
חותכים דרך חובטים עם מרית מתכת או סכין בעקומות בצורת S בתנועה אחת רציפה. סובב מחבת סיבוב רביעי; חזור על חיתוך עבור עיצוב מסוחרר.
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בזהירות להפיץ ציפוי פאדג ' באופן שווה על עוגה. בקערה בינונית, מערבבים ציפוי מוקצף, נשאר 1/2 כפית תמצית מנטה, הנותרים 9 טיפות צבע מזון ירוק וצבע מזון צהוב עד מעורבב.
מורחים תערובת ציפוי מוקצף באופן שווה על פאדג'.
מקשטים עם ממתקים. חנות מכוסה במקרר.