עוגת חמאה Brickle
עוגת חמאה Brickle דורשת סביב 2 שעות ו 3 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם ביצים, חמאה, תערובת עוגת בטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת חמאה Brickle, עוגת חמאה Brickle, ו עוגת גלידה חמאה Brickle.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). בנדיבות גריז התחתון הצדדים של שני 9 אינץ ' מחבתות עגולות או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. (אין להשתמש 8 סיבובים אינץ או הבלילה תעלה על גדותיו.)
מקציפים תערובת עוגה, תערובת פודינג (יבש), מים, חמאה וביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות; הכה במהירות בינונית 2 דקות. לזרוק 1/2 כוס שבבי brickle עם קמח בקערה קטנה; מערבבים לתוך הבלילה עוגה (הבלילה תהיה עבה). כף באופן שווה למחבתות.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצד של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מקציפים שמנת וסוכר חום בקערה גדולה מצוננת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מורחים על תערובת קצפת 1/2 כוס מעל שכבת עוגה 1 כדי בתוך על 1/4 אינץ ' של קצה; מפזרים 1/2 כוס של שבבי brickle. למעלה עם שכבה שנייה. צד כפור העליון של עוגה עם הנותרים קצפת תערובת. לחץ על הנותרים 1 כוס שבבי brickle לתוך הצד של העוגה. חנות מכוסה במקרר.