קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

עוגת לימון

עוגת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 198 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סוכר, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת Bundt אוכמניות לימון עם זיגוג גבינת שמנת לימון, עוגת לימון עם זיגוג שוקולד ולימון מסוכר, ו עוגת לימון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בנדיבות מעיל מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick ואבק את המחבת עם קמח לכל מטרה. לנפות את 1 1/2 כוסות קמח כל מטרה וקמח עוגה לתוך קערה בינונית, יחד עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה של מערבל עומד מצויד עם המשוט, להשתמש באצבעות שלך כדי לשפשף את הסוכר עם גרידת לימון עד הסוכר דומה חול רטוב צהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את שמן קנולה וחמאה מקוררת ומכים במהירות בינונית עד מעורבב, על 1 דקה. לנצח את כל הביצים, חלמונים ביצה, רום תמצית לימון עד רק incorporated, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך והכה בשמנת הכבדה ובמרכיבים היבשים בקבוצות 3 מתחלפות, החל וכלה במרכיבים היבשים; הקפד לא לפרז. לגרד את הצד של הקערה ולקפל את הבלילה עד שהוא מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימוןתמצית לימון
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
(קיבלר)(קיבלר)
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ולהשתמש מרית כדי להחליק את פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים באמצע התנור במשך כ 1 שעה, סיבוב המחבת באמצע, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תן לעוגה להתקרר על מדף במשך 30 דקות.
8
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם מיץ לימון ורום ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
תן לסירופ הלימון להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
10
הפוך את העוגה על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה. באמצעות שיפוד עץ, לתקוע חורים באופן שווה על כל העוגה ולהתחכך עם סירופ לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
תן לעוגה להתקרר לחלוטין.
12
בקערה בינונית, לטאטא את הסוכר של ממתקים עם מיץ לימון תמצית שקדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
יוצקים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מפזרים את השקדים על גבי ולתת את זיגוג להגדיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
חותכים את העוגה לחתיכות ומגישים.

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רום כההרום כהה3(חוֹרֶף)רום כההרום כהה3larges(גדול) חלמונים(גדול) חלמונים3larges(גדול) ביצים(גדול) ביצים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)תמצית לימון טהור ,( ראה הערה)תמצית לימון טהור ,( ראה הערה)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון, סחוט טרימיץ לימון, סחוט טרי2(חוֹרֶף)מיץ לימון, סחוט טרימיץ לימון, סחוט טרי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(ארוז בקלילות; מ 10 לימונים) גרידת לימון, מגורד דק(ארוז בקלילות; מ 10 לימונים) גרידת לימון, מגורד דק11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2מקלותחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררתחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררת