תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 198 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סוכר, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת Bundt אוכמניות לימון עם זיגוג גבינת שמנת לימון, עוגת לימון עם זיגוג שוקולד ולימון מסוכר, ו עוגת לימון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בנדיבות מעיל מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick ואבק את המחבת עם קמח לכל מטרה. לנפות את 1 1/2 כוסות קמח כל מטרה וקמח עוגה לתוך קערה בינונית, יחד עם אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה של מערבל עומד מצויד עם המשוט, להשתמש באצבעות שלך כדי לשפשף את הסוכר עם גרידת לימון עד הסוכר דומה חול רטוב צהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
ליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את שמן קנולה וחמאה מקוררת ומכים במהירות בינונית עד מעורבב, על 1 דקה. לנצח את כל הביצים, חלמונים ביצה, רום תמצית לימון עד רק incorporated, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך והכה בשמנת הכבדה ובמרכיבים היבשים בקבוצות 3 מתחלפות, החל וכלה במרכיבים היבשים; הקפד לא לפרז. לגרד את הצד של הקערה ולקפל את הבלילה עד שהוא מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימון
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
(קיבלר)
זנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ולהשתמש מרית כדי להחליק את פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים באמצע התנור במשך כ 1 שעה, סיבוב המחבת באמצע, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תן לעוגה להתקרר על מדף במשך 30 דקות.
8
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם מיץ לימון ורום ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
תן לסירופ הלימון להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
להתיז תמצית וניל
10
הפוך את העוגה על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה. באמצעות שיפוד עץ, לתקוע חורים באופן שווה על כל העוגה ולהתחכך עם סירופ לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
תן לעוגה להתקרר לחלוטין.
12
בקערה בינונית, לטאטא את הסוכר של ממתקים עם מיץ לימון תמצית שקדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
יוצקים את הזיגוג על החלק העליון של העוגה, נותן לו לטפטף את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
14
מפזרים את השקדים על גבי ולתת את זיגוג להגדיר, על 20 דקות.