עוגת לימון ג'ינג'ר קפוא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון קפוא Gingersnap. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, עוגיות gingersnap, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימון ג'ינג'ר קפוא, Gingersnap-יוגורט קפוא בננה, ו עוגת שיפון לימון עם קרום Gingersnap.
הוראות
לזרוק יחד את כל מרכיבי הקרום עם מזלג עד פירורים רטובים. לחץ באופן שווה על הצד התחתון ומעלה של זכוכית 10 אינץ ' או צלחת עוגה קרמיקה (קיבולת 6 כוס).
אופים קרום באמצע תנור 7 דקות, ואז להתקרר על מתלה.
להביא שמנת, חלב, סוכר, גרידה, ומלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
מקציפים חלמונים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן מוסיפים תערובת שמנת חמה בזרם איטי, מקציפים.
העברת פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום, 3 עד 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מיד לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה, ואז מערבבים מיץ לימון. Cool custard לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, כ 3 שעות. להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מורחים גלידה באופן שווה בקרום ועוטפים צלחת עוגה בשעווה או בנייר קלף, ולאחר מכן בניילון נצמד. להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, לשים עוגה במקרר כדי לרכך.
* גלידה יכולה להתבצע 2 ימים לפני הרכבת עוגה. לרכך במקרר כ 30 דקות לפני התפשטות בקרום.* פאי מורכב יכול להיות קפוא עד 3 ימים.