מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, קצפת קלות ורבנה לימון, דומדמניות שכמייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת ריבס עם לימון ורבנה, לימון Verbenan מאפינס שמן זית ... עם סירופ ורבנה לימון, ו עוגת לימון עם קומפוט ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים את קמח העוגה עם אגוזי לוז קינמון וקרקע. בקערה בינונית אחרת, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. לנצח את הביצה, ואז לנצח את וניל ולימון, כתומים חזה. לנצח את החומרים יבשים ב 3 קבוצות עד כמעט incorporated. עם מרית גומי, מערבבים את המאפה עד משולב היטב. מחלקים את המאפה לשניים, לטפוח לתוך 2 דיסקים לעטוף פלסטיק. מקררים דיסק אחד במשך 1 שעה, עד המשרד. הקפא את הדיסק השני לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
קמח עוגה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מרדדים את המאפה הצונן בין 2 גיליונות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף לסיבוב 12 אינץ'. תירגע עד שתתייצב. פתח את המאפה ולחץ אותו לתחתית ולמעלה את הצד של 10 1/2 אינץ ' מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת. להכניס למקרר במשך כ-15 דקות, עד המשרד. מרפדים את המאפה בנייר כסף וממלאים את המחבת במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים את המאפה במשך כ 45 דקות, עד השחמה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופה את פגז טארט במשך כ 25 דקות יותר, עד פריך בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
העברה למתלה ולתת מגניב.
7
בסיר גדול וכבד, לטאטא את חלמוני הביצה וביצים שלמות עם הסוכר, מיץ לימון ועלים ורבנה לימון. מבשלים מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן, עד חם מעובה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם, עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
9
תוסיף קמצוץ מלח. מסננים את curd דרך מסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים את curd לתוך פגז טארט להחליק את פני השטח. מקררים עד חברה, על 2 שעות.
11
בסיר בינוני, לטאטא יחד את המים, סוכר, מיץ תפוזים, Cointreau וזרעי וניל ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
Cointreau
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
12
מוסיפים את הדומדמניות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב בעדינות, עד פירות יער רכים, על 5 דקות. מערבבים את הפלפל ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
ענבים אדומים ללא גרעינים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
13
חתוך את הפרוסות לחתיכות. כף קומפוט cape דומדמניות סביב הטארט.