עוגת לימון עם שמן זית
עוגת לימון עם שמן זית יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 348 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצים וחלמונים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, שמן זית לימון, ו עוגת שמן זית עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
שקדים פולסים עם קמח, סוכר ומלח ים לאבקה עדינה במעבד מזון.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מוסיפים חלמון ושמן ודופק עד רק incorporated בצק רך מאוד נוצר.
מורחים את הבצק באופן שווה על הצד התחתון ומעלה של המחבת עם מרית אופסט. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
אופים פגז עד חום זהוב בכל רחבי, על 13 דקות.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
מגררים מספיק גרידה מלימונים כדי למדוד 1 כף, ואז לסחוט 3/4 כוס מיץ מלימונים.
להקציף יחד גרידת לימון ומיץ, סוכר, קורנפלור, ביצים שלמות, וחלמונים בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. להרתיח, לטאטא, 2 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ושמן עד חלקה.
יוצקים לימון curd לתוך פגז מקורר צמרמורת עד להגדיר, לפחות 2 שעות.
* פגז טארט יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.•* טארט התאספו ניתן להתקרר עד 4 שעות.