עוגת מלאכים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . מתכונים דומים: עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת אוכמניות טריה.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מקציפים חלבונים עד נוקשים.
הוסף קרם של טרטר ובהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר; לנצח עד מבריק. הפוך את המקצפת לצלחת פאי משומנת היטב בגודל 10 אינץ'.
מורחים על החלק התחתון ועל הצדדים של הצלחת, בניית הצדדים 1/2 אינץ ' מעל קצה הצלחת.
מניחים בתנור, ואופים 1 1/2 שעות. כבה את התנור, ולהשאיר מקצפת בפנים להתקרר לאט.
שלב חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, 2 כפיות גרידה, ומיץ לימון בדוד כפול. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה בינונית עד עבה. מגניב ביסודיות.
שים חצי מהקצפת במעטפת הקצפת. מכסים בשכבה של מילוי לימון העליון עם שאר הקצפת. שכבה עליונה זו ניתן לשים על עם צינור דקורטיבי.
מקשטים עם גרידת לימון נותרת. להכניס למקרר.