עוגת מרנג לימון אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון אפוי. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, קליפת לימון מסוכרים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מרנג לימון אפוי אלסקה, מרנג לימון אפוי אלסקה, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני, מערבבים יחד את תערובת הפודינג והסוכר. לאט לאט לטאטא את החלב ומיץ לימון עד חלקה. מקציפים את חלמוני הביצה בקערה קטנה ומוסיפים אותם למחבת.
להקציף עד incorporated. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני-גבוה, תוך ערבוב כל הזמן עם מרית גומי עד מעובה. אפשר להתקרר באמבט קרח.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה לקרר עד סט, על 1 שעה.
חותכים לפרוסות ומגישים עם קצפת לימון.;
בקערת ערבוב צוננת מוסיפים את השמנת הכבדה, גרידת לימון, מיץ לימון ואבקת סוכר. באמצעות מערבל כף יד, להכות עד פסגות רכות טופס.
מעבירים לקערה ומקשטים עם קליפת לימון מסוכרת. מקררים עד שמוכנים להגיש.