שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס, חטיפי חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל, שוקולד צ' יפס, חטיפי חמאה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 235 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פקאן, קמח, עוד שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חטיפי שוקולד צ'יפס דביקים בטעם חמאה, חטיפי שוקולד צ'יפס חמאה שיבולת שועל, ו עוגת גבינה עם חמאה ועוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 9×13 מחבת אינץ ' עם רדיד nonstick או קו עם רדיד רגיל ריסוס עם אפייה spray.In קערה של מעבד מזון, לשלב קמח, שיבולת שועל, סוכר חום ומלח. דופק לערבב.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת יבשה וחולית. שמור תערובת 2/3 כוס שיבולת שועל ולחץ שארית בתחתית המחבת.
יוצקים חלב מרוכז ממותק באופן שווה על פני הקרום.
מערבבים יחד את האגוזים, השבבים והקוקוס ומפזרים בשכבה זוגית על פני החלב המרוכז.
מפזרים את תערובת שיבולת השמור על הצ ' יפס ולחץ מעט למטה.
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהתנור ומפזרים עוד כמה שוקולד וצ ' יפס חמאה על גבי.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לחתוך לסורגים.