עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי
עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורית עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך אבקת קקאו, ג'ל צנרת ברור, עוגיות וופל פירואט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת העריסה של רוז לוי ברנבאום, וידוי # 107: אני קצף עוגה מחורבן... עוגת ורד שוקולד, ו 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור: עשרים דקות או יותר לפני האפייה, מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל-350 ° F / 175°C.
בקערה בינונית, לטאטא את הקקאו, מרק עגבניות, ביצים, וניל עד חלקה.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם מקצף שטוח, לערבב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה במהירות נמוכה במשך 30 שניות.
מוסיפים את החמאה וחצי מתערובת הקקאו.
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים היבשים הם רטובים. להעלות את המהירות בינונית והכה במשך 1 1/2 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה.
החל ממהירות בינונית-נמוכה, עם המיקסר כבוי בין תוספות, להוסיף את תערובת הקקאו הנותרים בשני חלקים. הכה במהירות בינונית במשך 30 שניות לאחר כל תוספת לשלב את החומרים ולחזק את המבנה. לגרד את הצדדים של הקערה. באמצעות מרית סיליקון, לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכן, להיות בטוח ללחוץ על הבלילה עבה ורך נגד הצדדים של המחבתות, להחליק את המשטחים באופן שווה עם מרית קיזוז קטן.
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד מבדק עוגת תיל מוכנס לתוך המרכזים יוצא נקי ואת מעיינות העוגה בחזרה כאשר נלחץ קלות במרכזים. העוגות צריכות להתחיל להתכווץ מצדי המחבת רק לאחר ההסרה מהתנור.
תן לעוגות להתקרר במחבתות על מתלה תיל במשך 10 דקות. הפעל מרית מתכת קטנה בין צדי המחבתות והעוגות, לחץ בחוזקה על המחבתות, והפוך את העוגות על מדפי תיל כי כבר מצופה בקלילות עם ספריי בישול nonstick. כדי למנוע פיצול, reinvert העוגות כך הצדדים העליון הם למעלה. מגניב לגמרי. העוגות יהיו מעט קטנות בחלק העליון (יותר כך אם לא לחצת את הבלילה נגד הצדדים של המחבת.)
במעבד מזון, לעבד את השוקולד עד בסדר גמור.
בכוס 4 כוסות או גדולה יותר למיקרוגל עם זרבובית (או בסיר בינוני, ערבוב לעתים קרובות), לטאטא יחד את הקרם ומרק עגבניות לחלוט אותו (לחמם אותו לנקודת הרתיחה; בועות קטנות ייווצרו סביב הפריפריה).
כאשר העוגות מגניב לחלוטין, להפיץ קצת גנאש על צלחת הגשה ולהגדיר את השכבה הראשונה על גבי. החלק כמה רצועות רחבות של נייר שעווה או קלף מתחת לעוגה כדי לשמור על שולי הצלחת נקייה.
מורחים על 1 כוס של גנאש על השכבה.
מניחים את השכבה השנייה על גבי ולהשתמש בשאר כדי להקפיא את החלק העליון ואת הצדדים. עם קצה של מרית מתכת 1/4 אינץ ' רחב, לעשות קווים גליים דרך גנאש על גבי העוגה. לאט לאט להחליק את רצועות נייר מתחת לעוגה. אם אחסנת העוגה תחת כיפת עוגה, לאפשר גנאש להגדיר למינימום של 3 שעות או לילה לפני החלת פירואטים או הלחות מן גנאש יהיה לרכך אותם.
כדי להקיף את העוגה עם פירואטים, ייתכן שיהיה עליך קודם לקצץ אותם כ 4 אינץ', באמצעות סכין משונן קטן. לתקן כל אלה שבורים באמצעות גנאש ולחץ אותם בעדינות על צידי העוגה. הגנאש יחזיק אותם במקום. אם הגנאש הופך מוצק מדי, לחמם אותו על ידי החלת מרית לרוץ מתחת למי ברז חמים מיובשים.
אם תרצה, צינור להבות קטנות של קרם חמאה אדום על גבי כל פירואט. אם לא באמצעות מצמד או קצה כי ברגים לתוך הצינור של קרם חמאה, להחזיק את קצה לקשט כוכב קטן במקום עם היד שלך. החזק את הצינור של קרם חמאה במצב אנכי מעל פירואט וללחוץ אותו עם היד החופשית שלך כדי צינור הלהבה על גבי העוגייה. אפשר להתייבש עד שנקבע, כ -30 דקות. כאופציה נוספת, אתה יכול לשפר את המראה של "להבות" על ידי ציור אותם בקלילות עם ג ' ל צנרת, צחצוח אותם בעדינות עם מברשת הצבע של האמן מתחתית הלהבה לקצה.