עוגת פאי תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פאי תות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 424 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קרום עוגה, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. ריסוס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה גדולה או קערה של מיקסר לעמוד, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים במהירות נמוכה 30 שניות. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית, גירוד בצד הקערה מדי פעם.
יוצקים הבלילה לתוך צלחת עוגה עד הצלחת היא 3/4 מלא (אתה לא תשתמש בכל הבלילה).
אופים 25 דקות או עד קצה מוגדר אבל המרכז הוא רק מעט מתנדנד. בינתיים, לזרוק תותים עם סוכר ומלח; בואו לעמוד 20 דקות.
הסר עוגה מהתנור; מניחים על מתלה קירור כדי להתקרר מעט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450F.
על משטח עבודה מקומח קלות, לחתוך את החלק האמצעי של קרום עוגה 1 לרצועות 3 ארוכות (1 אינץ ' רחב). הקש קצוות של רצועות יחד כדי להפוך 1 רצועה ארוכה עבור קצה עוגה; להפריש.
חותכים קרום העוגה השני לרצועות 1 אינץ ' רחב.
בזהירות לארגן מחצית רצועות קרום העוגה מן קרום העוגה השני על 1 אינץ ' בנפרד על גבי תותים. מקפלים בחזרה כל חצי רצועה אחרת; לסדר 1 של רצועות הנותרים לרוחב במרכז העוגה. מקפלים רצועות בחזרה. חזור עד קרום הסריג נוצר, לסירוגין רצועות לקפל בחזרה. לקצץ את קרום עוגה עודף עם מספריים מטבח.
מסדרים רצועה ארוכה של קרום עוגה סביב קצה העוגה, לחיצה קלה על קצה צלחת עוגה כדי לאבטח. בזהירות קרום crimp עם קצות האצבעות. כיסוי קצה עם נייר כסף.
אופים עוגת פאי ב 232° 10 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
הסר מהתנור למתלה קירור. מגניב לפחות 15 דקות לפני חיתוך.