קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאי תות

עוגת פאי תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פאי תות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 424 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קרום עוגה, תותים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 177°. ריסוס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה או קערה של מיקסר לעמוד, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים במהירות נמוכה 30 שניות. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית, גירוד בצד הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים הבלילה לתוך צלחת עוגה עד הצלחת היא 3/4 מלא (אתה לא תשתמש בכל הבלילה).
4
אופים 25 דקות או עד קצה מוגדר אבל המרכז הוא רק מעט מתנדנד. בינתיים, לזרוק תותים עם סוכר ומלח; בואו לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר עוגה מהתנור; מניחים על מתלה קירור כדי להתקרר מעט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
על משטח עבודה מקומח קלות, לחתוך את החלק האמצעי של קרום עוגה 1 לרצועות 3 ארוכות (1 אינץ ' רחב). הקש קצוות של רצועות יחד כדי להפוך 1 רצועה ארוכה עבור קצה עוגה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
חותכים קרום העוגה השני לרצועות 1 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
8
בזהירות לארגן מחצית רצועות קרום העוגה מן קרום העוגה השני על 1 אינץ ' בנפרד על גבי תותים. מקפלים בחזרה כל חצי רצועה אחרת; לסדר 1 של רצועות הנותרים לרוחב במרכז העוגה. מקפלים רצועות בחזרה. חזור עד קרום הסריג נוצר, לסירוגין רצועות לקפל בחזרה. לקצץ את קרום עוגה עודף עם מספריים מטבח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
9
מסדרים רצועה ארוכה של קרום עוגה סביב קצה העוגה, לחיצה קלה על קצה צלחת עוגה כדי לאבטח. בזהירות קרום crimp עם קצות האצבעות. כיסוי קצה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים עוגת פאי ב 232° 10 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהתנור למתלה קירור. מגניב לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן