עוגת פינה קולדה
מתאים ל-3 מנות. אם $ 3.12 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פינה קולדה יכולה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 2704 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 130 גרם שומן. 885 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמנת כבדה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת פינה קולדה, עוגת פינה קולדה, ו עוגת פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את העוגה שלך מחבתות על ידי רירית תחתית עם נייר קלף, ומשומן קלות flouring הצדדים. מחממים תנור ל 350° F. מערבבים (עם מקצף) קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית ולהגדיר aside.In הקערה של מערבל חשמלי, להכות ביצים וסוכר במהירות בינונית עד מעובה מעט צבע קרם בהיר (כ 2 דקות).המשך ערבוב במהירות נמוכה, ולהוסיף את השמן ווניל.
מוסיפים את השמנת החמוצה והאננס ומערבבים עד לשלב מלא.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד משולב וחלק.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות, חלוקת הבלילה בין המחבתות באופן שווה ככל האפשר.
אופים עד שהעוגות יש כיפה קלה, הם חום זהוב, וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, או עם כמה פירורים לחים. זמן האפייה המשוער הוא 22 דקות עבור קאפקייקס, 35-40 דקות עבור 6 " עוגות (מחולק לשלושה מחבתות).לאפשר עוגות להתקרר מחבתות 15-30 דקות, ולאחר מכן להסיר מחבתות, לעטוף בניילון נצמד להקפיא עוגות על 30 דקות. זה יעזור לעוגות להיות מוצקות מספיק כדי לחתוך וליישר, ויהיה קל יותר stack.In קערה של מיקסר אקלקטי, לנצח חמאה עד חלקה לחלוטין.
מוסיפים גבינת שמנת, ומכים עד חלק ומלא בשילוב.
מוסיפים אבקת סוכר, כוס אחת בכל פעם.
מוסיפים תמצית וניל ותמצית קוקוס לאחר הוספת 1 או 2 כוסות סוכר.תוך ערבוב, לאט להוסיף שמנת כבדה או רום כהה
המשך להכות ועוד 30 שניות בערך עד נחמד ורך.השתמש בציפוי בבת אחת, או לשמור בקירור. במזג אוויר חם, או אם החמאה וגבינת השמנת שלך היו חמים, ייתכן שיהיה עליך לשים את הציפוי במקרר עד 30 דקות כדי לעזור לו להתקשות, במיוחד אם אתה מתכנן צינור זה על עוגות.ברגע שהעוגות מתקררות במקפיא (לפי ההוראות לעיל), השתמש בסכין משוננת גדולה כדי לאזן את העוגות לפי הצורך.
שכבה של העוגות עם שכבה של ציפוי גבינת שמנת קוקוס בין כל שכבה.
מורחים שכבה דקה של ציפוי סביב הצדדים העליון של העוגה (המכונה "מעיל פירור"). שכבת הזיגוג הזו לא צריכה להיות מושלמת, וזה בסדר אם יש בה כמה פירורים.
מניחים כולו (עוגה חלבית דק) במקפיא במשך 15-30 דקות, או עד העוגה ואת הדובדבן הם המשרד.
הסר עוגה מהמקפיא ולהפיץ שכבה סופית של ציפוי על כל העוגה. אם תרצה, מעיל את הצדדים של העוגה עם קוקוס קלוי. כדי טוסט קוקוס, להפיץ על 2 כוסות של קוקוס על תבנית אפייה ואופים ב 350 * F. במשך 5-7 דקות, לבדוק כל דקה בערך לאחר 3 הדקות הראשונות.לקשט את העוגה עם אננס טרי או דובדבנים maraschino.