קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירורי חמאה מיושנת

עוגת פירורי חמאה מיושנת
אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת פירורים מיושנת, עוגת פירורי חלב וניל, ו חמאה-עוגת פירורי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין תערובת פירור, מניחים את הלחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גסים טופס למדוד 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מערבבים פירורי לחם, אגוזי מלך, ואת הבא 3 מרכיבים (אגוזי מלך דרך קינמון) בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כדי להכין עוגה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
שלב 3/4 כוס סוכר, קיצור, רינד, ווניל בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ונילוניל
סוכרסוכר
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הקיצור לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קיצורקיצור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מורחים את הבלילה למחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מפזרים את הבלילה עם תערובת פירור.
9
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד העוגה מתחילה להתרחק הצדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת