עוגת פירורי חמאה מיושנת
אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת פירורים מיושנת, עוגת פירורי חלב וניל, ו חמאה-עוגת פירורי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין תערובת פירור, מניחים את הלחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גסים טופס למדוד 3/4 כוס.
מערבבים פירורי לחם, אגוזי מלך, ואת הבא 3 מרכיבים (אגוזי מלך דרך קינמון) בקערה קטנה.
כדי להכין עוגה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה בינונית.
שלב 3/4 כוס סוכר, קיצור, רינד, ווניל בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הקיצור לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח.
מורחים את הבלילה למחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים את הבלילה עם תערובת פירור.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד העוגה מתחילה להתרחק הצדדים של מחבת.