עוגת פירורים חמאת בוטנים שוקולד
עוגת פירורים חמאת בוטנים שוקולד דורשת סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 15. אם יש לכם מים, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. . נסו חמאת בוטנים קראמבל עוגת תפוחים, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. גריז 13 x 9 אינץ תבנית אפייה.
מיקרוגל 1 כוס חמאת בוטנים ופירות שוקולד חלב חצי מתוק בינוני, חשוף, קערה בטוחה במיקרוגל על בינוני גבוה (70%) כוח 1 דקה; מערבבים. הצדפות עשויות לשמור על חלק מצורתן המקורית. במידת הצורך, מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 15 שניות, תוך ערבוב רק עד נמס.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה. מקציפים סוכר, חמאה ווניל תמצית בקערת מיקסר גדולה עד שמנת.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מוכה בפירורים מותכים. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם מים עד חלקה.
אופים במשך 40 עד 45 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד מפזרים חמאת בוטנים הנותרים פירורי שוקולד חלב.
תן לעמוד 5 דקות או עד פירורים נוצצים; להפיץ באופן שווה.
מפזרים עם butterfinger ® חתיכות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.