קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

כרוב מטוגן וכרישה עם נקניק הודו

כרוב מטוגן וכרישה עם נקניק הודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב מטוגן כרישה עם נקניק הודו. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם כרוב, חרדל דיז'ון, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כרוב מטוגן עם כרישה, נקניק הודו, כרוב, סקווש & כרישה על פסטה, ו כרוב אדום מטוגן עם נקניק ותפוחים.

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף 4 כוסות כרוב כרישה. לכסות ולבשל 5 דקות. מוסיפים את שאר הכרוב והפלפל. מכסים ומבשלים 5 דקות; מערבבים במרק.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים נקניק למחבת, מאחסנים חתיכות לתערובת ירקות. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד נקניק מחומם.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך