עוגת פסחא פטל-לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1648 קלוריות. אם יש לך ביצים, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור פסחא. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אביב פטל ולימון / עוגת חג הפסחא, עוגת חג הפסחא עם זיגוג לימון, ו האביב האהוב על המשפחה שלנו לימון / עוגת פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות f. מברשת קלה 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או חמאה. תחתית קו עם נייר קלף בחמאה ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח לקערה בינונית; להקציף לשלב באופן שווה. מערבבים את השמנת החמוצה, מיץ לימון ווניל יחד בכוס מדידה נוזלית, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
מיץ לימון
שמנת חמוצה
וניל
קמח לכל מטרה
מלח
פופ
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מקציף
קערה
3
מקציפים את החמאה במערבל עומד עם מצורף ההנעה על גבוה עד אור שמנת, על 2 דקות. עצור וקלף חמאה מצדי הקערה. המשך להכות תוך הוספת סוכר בהדרגה-זה צריך לקחת כמה דקות כדי להוסיף את כל הסוכר. להמשיך להכות עד מאוד קל ורך, על 3 עד 4 דקות יותר. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 חלקים, לסירוגין עם שמנת חמוצה ב 2 חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במשך 15 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות להחליק את החלק העליון עם סכין. (קלות הקש על המחבת על הדלפק כך הבלילה מתיישבת באופן שווה.)
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
7
אופים את העוגות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה במשך 20 דקות; ואז להפוך עוגות החוצה על המדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
1
להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר שיכול להחזיק קערה של מיקסר מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
קערה
2
לטאטא את הסוכר, את החלבונים ביצה, מיץ לימון, קרם טרטר, ומלח בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים לטאטא עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, כ -1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
מיץ לימון
חלבונים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
להעביר את הקערה למיקסר עומד מצויד מצורף whisk ולהכות את הלבנים במהירות בינונית גבוהה עד שהם כמעט מחזיק שיא נוקשה והם מגניבים, על 10 דקות. הכה בחמאה, קצת בכל פעם, עד הדובדבן הוא חלק ומפיץ. (אם הדובדבן מפריד, רק לשמור מכות וזה יחזור להיות ביחד.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מקציף
קערה
1
חותכים כל עוגה בחצי אופקית עם סכין משונן, כדי להפוך 4 אפילו שכבות, דואג שהם שטוחים וישרים ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
2
הגדר צלחת שטוחה גדולה על קערה הפוכה גדולה או תחתית של טווה סלט (כמובן, אם יש לך דוכן עוגה, להשתמש בו), dabbing קצת ציפוי על החלק התחתון של הצלחת כדי לאבטח אותו.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
קערה
3
מניחים שכבת עוגה למעלה בצד על הצלחת. באמצעות מרית אופסט להפיץ כמחצית הריבה בשכבה דקה מעל שכבת העוגה הראשונה, משאיר על גבול 1/4 אינץ ' לאורך החלק החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
4
להניח את שכבת העוגה השנייה על גבי, לערום אותו ישר ככל האפשר. באמצעות מרית אופסט להפיץ על 1 כוס של הדובדבן על השכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
5
מניחים שכבת עוגה שלישית על גבי.
6
מורחים ריבת פטל אדום הנותרים על שכבת העוגה ומניחים את השכבה הסופית על גבי, לחיצה קלה כדי לאבטח את כל 4 השכבות יחד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
מורחים
7
מורחים על 3/4 של הדובדבן שנותר סביב הצדדים עם סכין או מרית אופסט, ואז קרח החלק העליון של העוגה. השתמש מרית אופסט כדי להחליק את הדובדבן ככל האפשר. לחץ על רגיל או עוגיות קר סביב הצדדים, דואג להשאיר מקום לחתוך את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
מורחים
ציפוי
קרח
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
סכין
8
מקשטים עם שקדים מסוכרים נוספים ומפזרים את החלק העליון של העוגה עם סוכרים מלטשים בצבע פסטל.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכרים
9
מגישים מיד או להפריש בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני ההגשה. אם קירור העוגה, להביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
10
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה בינונית אחרת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
12
מוסיפים את הביצים ואת ערבוב וניל עד משולב באופן מלא. מוסיפים לאט את תערובת הקמח וממשיכים להכות רק עד שהבצק מגיע יחד, עוצרים ומגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
וניל
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מחלקים את הבצק לשניים, לטפוח לדיסקים, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
14
בנדיבות קמח משטח עבודה נקי. (עבור שכבה יפה, אפילו של קמח, לנפות קלות קמח על פני השטח של העבודה.) בעדינות לגלגל בצק מקורר על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
15
חותכים לצורה הרצויה באמצעות חותך עוגיות, עובד מהר מספיק כך הבצק נשאר מקורר. אם הבצק נעשה רך מדי, מקרר על תבנית אפייה מרופדת עד הפירמה שוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
תבנית אפייה
16
העברת עוגיות חתוכות לגיליונות אפייה בלתי משומנים, עוזב על 1 אינץ ' בין עוגיות. מקררים את העוגיות שנוצרו לפחות 30 דקות. אבק קל את עודף קמח עם מברשת מאפה יבש. (בצק עודף ניתן ללחוץ לתוך דיסק, צונן rerolled.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מברשת מאפה
17
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
אופים את העוגיות, עד שישבנים זהובים, על 12 עד 15 דקות בהתאם לצורה. מגניב על דפי אפייה עד המשרד מספיק כדי להעביר מתלה כדי מגניב. לקשט כרצון ולשרת. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.