קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת פסחא פטל-לימון

עוגת פסחא פטל-לימון
עוגת פסחא פטל-לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1648 קלוריות. אם יש לך ביצים, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור פסחא. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אביב פטל ולימון / עוגת חג הפסחא, עוגת חג הפסחא עם זיגוג לימון, ו האביב האהוב על המשפחה שלנו לימון / עוגת פסחא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות f. מברשת קלה 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או חמאה. תחתית קו עם נייר קלף בחמאה ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח לקערה בינונית; להקציף לשלב באופן שווה. מערבבים את השמנת החמוצה, מיץ לימון ווניל יחד בכוס מדידה נוזלית, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מיץ לימוןמיץ לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מקציפים את החמאה במערבל עומד עם מצורף ההנעה על גבוה עד אור שמנת, על 2 דקות. עצור וקלף חמאה מצדי הקערה. המשך להכות תוך הוספת סוכר בהדרגה-זה צריך לקחת כמה דקות כדי להוסיף את כל הסוכר. להמשיך להכות עד מאוד קל ורך, על 3 עד 4 דקות יותר. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 חלקים, לסירוגין עם שמנת חמוצה ב 2 חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במשך 15 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות להחליק את החלק העליון עם סכין. (קלות הקש על המחבת על הדלפק כך הבלילה מתיישבת באופן שווה.)
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
7
אופים את העוגות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה במשך 20 דקות; ואז להפוך עוגות החוצה על המדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
1
להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר שיכול להחזיק קערה של מיקסר מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
לטאטא את הסוכר, את החלבונים ביצה, מיץ לימון, קרם טרטר, ומלח בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים לטאטא עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, כ -1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להעביר את הקערה למיקסר עומד מצויד מצורף whisk ולהכות את הלבנים במהירות בינונית גבוהה עד שהם כמעט מחזיק שיא נוקשה והם מגניבים, על 10 דקות. הכה בחמאה, קצת בכל פעם, עד הדובדבן הוא חלק ומפיץ. (אם הדובדבן מפריד, רק לשמור מכות וזה יחזור להיות ביחד.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
1
חותכים כל עוגה בחצי אופקית עם סכין משונן, כדי להפוך 4 אפילו שכבות, דואג שהם שטוחים וישרים ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
2
הגדר צלחת שטוחה גדולה על קערה הפוכה גדולה או תחתית של טווה סלט (כמובן, אם יש לך דוכן עוגה, להשתמש בו), dabbing קצת ציפוי על החלק התחתון של הצלחת כדי לאבטח אותו.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
קערהקערה
3
מניחים שכבת עוגה למעלה בצד על הצלחת. באמצעות מרית אופסט להפיץ כמחצית הריבה בשכבה דקה מעל שכבת העוגה הראשונה, משאיר על גבול 1/4 אינץ ' לאורך החלק החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4
להניח את שכבת העוגה השנייה על גבי, לערום אותו ישר ככל האפשר. באמצעות מרית אופסט להפיץ על 1 כוס של הדובדבן על השכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
מניחים שכבת עוגה שלישית על גבי.
6
מורחים ריבת פטל אדום הנותרים על שכבת העוגה ומניחים את השכבה הסופית על גבי, לחיצה קלה כדי לאבטח את כל 4 השכבות יחד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
מורחיםמורחים
7
מורחים על 3/4 של הדובדבן שנותר סביב הצדדים עם סכין או מרית אופסט, ואז קרח החלק העליון של העוגה. השתמש מרית אופסט כדי להחליק את הדובדבן ככל האפשר. לחץ על רגיל או עוגיות קר סביב הצדדים, דואג להשאיר מקום לחתוך את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
8
מקשטים עם שקדים מסוכרים נוספים ומפזרים את החלק העליון של העוגה עם סוכרים מלטשים בצבע פסטל.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכריםשקדים מסוכרים
9
מגישים מיד או להפריש בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני ההגשה. אם קירור העוגה, להביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
10
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה בינונית אחרת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
12
מוסיפים את הביצים ואת ערבוב וניל עד משולב באופן מלא. מוסיפים לאט את תערובת הקמח וממשיכים להכות רק עד שהבצק מגיע יחד, עוצרים ומגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מחלקים את הבצק לשניים, לטפוח לדיסקים, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
14
בנדיבות קמח משטח עבודה נקי. (עבור שכבה יפה, אפילו של קמח, לנפות קלות קמח על פני השטח של העבודה.) בעדינות לגלגל בצק מקורר על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
15
חותכים לצורה הרצויה באמצעות חותך עוגיות, עובד מהר מספיק כך הבצק נשאר מקורר. אם הבצק נעשה רך מדי, מקרר על תבנית אפייה מרופדת עד הפירמה שוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
העברת עוגיות חתוכות לגיליונות אפייה בלתי משומנים, עוזב על 1 אינץ ' בין עוגיות. מקררים את העוגיות שנוצרו לפחות 30 דקות. אבק קל את עודף קמח עם מברשת מאפה יבש. (בצק עודף ניתן ללחוץ לתוך דיסק, צונן rerolled.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מברשת מאפהמברשת מאפה
17
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
אופים את העוגיות, עד שישבנים זהובים, על 12 עד 15 דקות בהתאם לצורה. מגניב על דפי אפייה עד המשרד מספיק כדי להעביר מתלה כדי מגניב. לקשט כרצון ולשרת. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה8ריבס, קצוץ טרי או קפואשקדים מסוכריםשקדים מסוכרים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים0(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר5largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2largesביציםביצים5largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)מיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי11 קילו קישואים,גרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריבת פטל אדום ללא חרצניםריבת פטל אדום ללא חרצנים1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח1צביטהקמצוץ מלח דקקמצוץ מלח דק2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות(2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(3 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות(3 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2(יכול להיות או להרחיק)הדבק וניל או תמצית ונילהדבק וניל או תמצית וניל8ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכר מלטש פסטלסוכר מלטש פסטל