קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פרג שמנת חמוצה אוקראינית

עוגת פרג שמנת חמוצה אוקראינית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגת פרג שמנת חמוצה אוקראינית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, סודה לשתיה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מכלמתכונים יש 62 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת פרג שמנת חמוצה אוקראינית, שמנת חמוצה-עוגת פרג, ו מאפינס שמנת חמוצה עם שטרויזל פרג.

הוראות

1
יוצקים מים רותחים על הפרג בקערה ומסננים היטב מעל מסננת דקה. במידת הצורך, חזור על כביסה זו.
מרכיבים שתצטרך
פרג זרעיםפרג זרעים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מורחים את הפרג על מגבת תה או נייר חום ומניחים להתייבש למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פרג זרעיםפרג זרעים
מורחיםמורחים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים שתי תבניות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים תחתיות בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
4
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה ו -1 / 4 כפית מלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
בקערה גדולה מקציפים את הביצים ו -1 1/2 כוסות סוכר עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה והווניל. מנפים את תערובת הקמח, ומקפלים אותה בעדינות לתערובת הביצים, יחד עם זרעי הפרג.
מרכיבים שתצטרך
פרג זרעיםפרג זרעים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את הבלילה לתבניות מוכנות.
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
8
מניחים להתקרר במחבת למשך 10 דקות, ואז הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
9
להכנת מילוי הלימון: בסיר מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר, עמילן תירס וקורט מלח. מערבבים פנימה גרידת לימון, מיץ לימון, מים, מיץ תפוזים וחמאה. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
לימוןלימון
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מניחים חלמונים בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא 1/2 כוס תערובת חמה לתוך חלמונים. שופכים לאט את תערובת החלמונים חזרה לתערובת החמה שנותרה, תוך הקצפה מתמדת. מבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך 5 דקות, או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "